Kristendating com

Vi ser et behov for, at kristne singler finder et mødested, siger Bjørn Jarle Sørheim-Queseth, som er redaktionel projektleder i Mentor Medier.

Bjørn Jarle tror, at det kan være vanskeligt at møde den rigtige i den moderne dating-verden, hvis man har en kristen tro eller kristne værdier.

– Jeg tror, mange kristne synes det er vanskeligt at operere i dagens dating-verden.

Hvis du ønsker at møde andre kristne, nogen med samme værdier og livssyn som dig selv, så er det ikke sikkert, at det er løsningen at gå i byen, siger han.

Religionssociolog ved Københavns Universitet Peter Birkelund Andersen vurderer, at det for mange handler om, at partneren skal have den samme grad af religiøsitet, og ikke bare, at personen tilhører den samme religion.

”Man kan godt være døbt og medlem af folkekirken og være sammen med en ateist, uden at det giver problemer.

Ud over at have et ønske om at finde en, der ligner dem selv i det religiøse, er der formentlig også flere andre overordnede kriterier, hvor det vil være rart, at den anden ligner en selv, og så kan det pludselig blive svært at finde en.” Peter Birkelund Andersen ved fra pinsefolk, der søger andre pinsefolk, at det kan være svært at finde en partner, fordi gruppen er langt mindre end gruppen af folkekirkekristne.

Men hvis en ateist er sammen med en dybt troende, der beder Fadervor hver aften, tager evigheden alvorligt og går i kirke hver søndag, så er der mulighed for en konflikt hver søndag morgen,” siger religionssociologen.

”Man kan i spørgeskemaer se, at der er et relativt lille sæt af dybt troende kristne mennesker i Danmark.

Knap hver tredje dansker er registreret som enlig, viser tal fra Danmarks Statistik.

Mens nogle bevidst har valgt de traditionelle familiekonstellationer fra, er der andre enlige, som gerne vil finde en partner, de kan dele livet med. Og hvis man oven i at være single også er kristen og søger en partner, der deler den kristne tro, kan det være endnu sværere.

Search for kristendating com:

kristendating com-28kristendating com-10kristendating com-30kristendating com-72

Men de sociale medier har gjort det mere acceptabelt at have en profil på en datingside, fordi man samtidig kan være social i den virkelige verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “kristendating com”

  1. You leave the kids at home when you go to the toy store. You take photos of yourself with your head out of the frames, on purpose. You can’t decide which of your three naughty schoolgirl outfits you should wear tonight. You always keep a supply of condoms, lube and clean hand towels by your bed… Every aspect of your desires and preferences can be shared with your partner.