INNOVACIÓ i TRANSFORMACIÓ SOCIAL

 

INVISIBLES és un projecte educatiu d’innovació i transformació social per sensibilitzar la ciutadania sobre la pitjor crisi humanitària des de la 2ª Guerra Mundial.

Persones refugiades, asilades, expatriades, deportades o immigrades, i especialistes que treballen per afavorir la seva arribada així com integració a la societat catalana, expliquen les seves experiències des de Barcelona.

Amb diferents plataformes connectem audiències diverses per conèixer millor les persones, les causes i les conseqüències del fluxos migratoris.

 

Living Lab Barcelona
Un laboratori vivent és un concepte de recerca. Un ecosistema d’innovació oberta centrat en l’usuari, integrant processos d’investigació i comunicació en un determinat context.

 

Comunitat
Invisibles és un projecte sense ànim de lucre impulsat de forma comunitària i transversal, amb persones de perfils diferents. Pots aprendre, participar i contribuir en els continguts i activitats que desenvolupem.

 

 

Català – Español – English – العربية

Projecte social educatiu i multimèdia, que consta de càpsules documentals i reportatges, exposicions de fotografies, organització de debats, tallers educatius i altres activitats socio-culturals al voltant dels refugiats i les migracions a Barcelona. Especialistes, entitats i professionals amb una extensa experiència que treballen amb aquestes persones dia a dia a la ciutat, ens expliquen i mostren aquesta problemàtica, contrastant informacions sobre la crisi de refugiats a Europa.

 

 

 

 

 

 

 

Més vídeos i entrevistes / Más videos y entrevistas / More videos and interviews